Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően

A rövidnadrág egy megosztó ruhadarab, mert sokan kedvelik, és sokan nem szeretik, sőt egyenesen idegenkednek attól. Pedig mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen rengetegféle stílus közül lehet válogatni. Akkor sem kell aggódni, ha túl vékonynak, vagy molettnek látod magad, hiszen a rövidnadrágok között is vannak olyan fazonok, amelyek az olyan személyeknek is jól állnak, akik szeretnének kicsit hízni, vagy éppen fogyni. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen testalkatra és milyen stílushoz, milyen rövidnadrág passzol a legjobban.
A nők nagy része nem kedveli - Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően – a rövidnadrágot.

Levélnyomatos nadrág vékonyabb testalkatra

A vékony testalkatú lányok nem olyan merészek és nem igazán kedvelik sem a mini szoknyát, sem pedig a rövidnadrágot. A levélnyomatos és magasított derekú darabok pedig éppen nekik készültek, hiszen ez a fazon elvonja a figyelmet a testalkatról. Amilyen színű a nadrágon a lenyomat, ahhoz hasonló, vagy azonos színű cipővel és felsővel viseld, mert a figyelmet így még inkább el tudod terelni az alkatodról.

Az A-vonalú nadrág sportosoknak való

Az A-vonalú vászonnadrág leginkább a sportos, atletikus testalkatú nőkhöz illik. Amennyiben nem vagy megelégedve a lábad hosszával, úgy próbálj fehér vagy semleges színű nadrágot választani, vagy viselni, mert ez optikailag nyújt is valamennyit a nem kedvelt végtagon.

Karcsú láb és térd fölötti nadrág

Az olyan rövidnadrág, amely jóval térd fölött, azaz körülbelül combközépig ér, azoknak a hölgyekhez passzol elsősorban, akiket hosszú, vékony, de izmos lábakkal áldott meg a sors, vagy ilyen lett a végtagjuk a rengeteg sportnak köszönhetően. Mivel a combközépig érő nadrágok sokféle anyagban, színben és mintázattal kaphatók, így a sportos hölgyek bő választéknak örvendhetnek.

A combközépig érő nadrágok, mint irodai viselet

Még nyáron, tavasszal vagy ősszel sem kell lemondani a térdig érő nadrágok viseletéről, hiszen egy egyenes szabású térdnadrágot is tolerálnak a munkahelyek, hiszen annyira jól mutat egy szép gombos inggel vagy női blúzzal. Főleg, ha még a megfelelő cipőt és megfelelő színű felsőt is vesszük fel ehhez a nadrághoz, tökéletes munkahelyi öltözet lehet.

A bermuda jó a vastagabb combra

Azoknak, akiknek vastagabb egy kicsit a combja, próbálkozzanak a bermudával. A legjobb a mintás bermuda, hiszen ez elvonja a figyelmet a vastag combról. A bermuda nadrág a körte vagy homokóra típusú hölgyeknek is ideális választás

Magas, gumis derekú

Ez a típusú rövidnadrág leginkább a normál testalkatú és a fiatal lányokon mutat jól. Hiszen egy vékonyabb lányon csak lógna egy ilyen nadrág, míg egy vastagabb combú hölgy feszélyezve érezné magát benne, hiszen ez a rövidnadrág elég sokat megmutat abból a személyből, aki viseli.

Kapcsolódó cikkek

Mire ügyeljünk, ha futóruhát vásárolunk?

Mire ügyeljünk, ha futóruhát vásárolunk?

Íme, néhány szempont, amit sokan nem vesznek figyelembe.

A nők nagy része nem kedveli - Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően – a rövidnadrágot.

Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően

Sok nő nem kedveli a rövidnadrágot, pedig mindenféle alkatra készítenek ma már ilyen ruhadarabot. A cikkben bemutatunk néhány rövidnadrág típust és azt, hogy kinek, melyik típus áll jól.

A telt nők is lehetnek - 5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van – csinosak.

5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van

A telt nők sok esetben szeretnek elrejtőzni és ezért bő, fekete ruhákat viselnek. Nem kell, hiszen egyes telt nők olyan erős személyiséggel bírnak, amelyet kár lenne sötét színű ruhák mögé bújtatni.