Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően

A rövidnadrág egy megosztó ruhadarab, mert sokan kedvelik, és sokan nem szeretik, sőt egyenesen idegenkednek attól. Pedig mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen rengetegféle stílus közül lehet válogatni. Akkor sem kell aggódni, ha túl vékonynak, vagy molettnek látod magad, hiszen a rövidnadrágok között is vannak olyan fazonok, amelyek az olyan személyeknek is jól állnak, akik szeretnének kicsit hízni, vagy éppen fogyni. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen testalkatra és milyen stílushoz, milyen rövidnadrág passzol a legjobban.
A nők nagy része nem kedveli - Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően – a rövidnadrágot.

Levélnyomatos nadrág vékonyabb testalkatra

A vékony testalkatú lányok nem olyan merészek és nem igazán kedvelik sem a mini szoknyát, sem pedig a rövidnadrágot. A levélnyomatos és magasított derekú darabok pedig éppen nekik készültek, hiszen ez a fazon elvonja a figyelmet a testalkatról. Amilyen színű a nadrágon a lenyomat, ahhoz hasonló, vagy azonos színű cipővel és felsővel viseld, mert a figyelmet így még inkább el tudod terelni az alkatodról.

Az A-vonalú nadrág sportosoknak való

Az A-vonalú vászonnadrág leginkább a sportos, atletikus testalkatú nőkhöz illik. Amennyiben nem vagy megelégedve a lábad hosszával, úgy próbálj fehér vagy semleges színű nadrágot választani, vagy viselni, mert ez optikailag nyújt is valamennyit a nem kedvelt végtagon.

Karcsú láb és térd fölötti nadrág

Az olyan rövidnadrág, amely jóval térd fölött, azaz körülbelül combközépig ér, azoknak a hölgyekhez passzol elsősorban, akiket hosszú, vékony, de izmos lábakkal áldott meg a sors, vagy ilyen lett a végtagjuk a rengeteg sportnak köszönhetően. Mivel a combközépig érő nadrágok sokféle anyagban, színben és mintázattal kaphatók, így a sportos hölgyek bő választéknak örvendhetnek.

A combközépig érő nadrágok, mint irodai viselet

Még nyáron, tavasszal vagy ősszel sem kell lemondani a térdig érő nadrágok viseletéről, hiszen egy egyenes szabású térdnadrágot is tolerálnak a munkahelyek, hiszen annyira jól mutat egy szép gombos inggel vagy női blúzzal. Főleg, ha még a megfelelő cipőt és megfelelő színű felsőt is vesszük fel ehhez a nadrághoz, tökéletes munkahelyi öltözet lehet.

A bermuda jó a vastagabb combra

Azoknak, akiknek vastagabb egy kicsit a combja, próbálkozzanak a bermudával. A legjobb a mintás bermuda, hiszen ez elvonja a figyelmet a vastag combról. A bermuda nadrág a körte vagy homokóra típusú hölgyeknek is ideális választás

Magas, gumis derekú

Ez a típusú rövidnadrág leginkább a normál testalkatú és a fiatal lányokon mutat jól. Hiszen egy vékonyabb lányon csak lógna egy ilyen nadrág, míg egy vastagabb combú hölgy feszélyezve érezné magát benne, hiszen ez a rövidnadrág elég sokat megmutat abból a személyből, aki viseli.

Kapcsolódó cikkek

A telt nők is lehetnek - 5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van – csinosak.

5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van

A telt nők sok esetben szeretnek elrejtőzni és ezért bő, fekete ruhákat viselnek. Nem kell, hiszen egyes telt nők olyan erős személyiséggel bírnak, amelyet kár lenne sötét színű ruhák mögé bújtatni.

Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nők nem feltétlenül követik a divatot, mégis mindig, minden körülmények között, nagyon divatosan néznek ki. A cikkből kiderül, hogy mit kell tennünk, hogy mi is elegánsak legyünk.

Nem minden szoknya áll jól - A stílusodhoz illő legjobb szoknya – a nőknek.

A stílusodhoz illő legjobb szoknya

A nők imádják a szoknyát. Azonban nem mindegy, hogy milyen szoknyát viselsz, hiszen a testalkatunk és a korunk is meghatározza, hogy milyen szoknya áll jól nekünk.