A stílusodhoz illő legjobb szoknya

Volt olyan időszak, hogy a nők a nadrágviselet mellett döntöttek, mert boldoggá tette őket a tudat, hogy végre nem csak a férfiak bújhatnak nadrágba, hanem ők is. Aztán a szoknya ismét hódítani kezdett a nők körében és a szoknyák iránti szeretet ma is töretlen, hiszen ma már nagyon sokféle fazonú szoknya van a piacon, így akármilyen testalkattal is rendelkezik egy nő, bizonyára talál saját magának megfelelő darabot, illetve darabokat.
Nem minden szoknya áll jól - A stílusodhoz illő legjobb szoknya – a nőknek.

Kinek áll jól a maxi szoknya?

A maxi szoknya ismét reneszánszát éli. Egyre több nő viseli, hiszen mindenféle stílusban kapható. Ezt a fajta szoknyát lehet hordani utcai viseletként, a strandon, az irodában, és ha elegánsan szeretnénk felöltözni, akkor is jó választás a maxi, azaz a hosszú szoknya. A maxiszoknya azoknak is ajánlatos, akik szeretnék kicsit megnyújtani az alakjukat, azaz szeretnének kicsit karcsúbbnak és magasabbnak tűnni, de a körte testalkatúak számára is egy kedvenc ruhadarab lehet. Viseld magasabb talpú szandállal vagy cipővel, mert így még magasabbnak és vékonyabbnak tűnhetsz.

Ki vegyen fel midit?

A midi, vagy a középhosszú szoknya mindenképpen a ruhatárad részét kell, hogy képezze, amennyiben szeretnél divatosan öltözködni. Ez az egyik legkedveltebb szoknya a nők körében, mert nem csak minden alkathoz passzol, de szinte minden alkalomra fel is vehető, hordható. Amennyiben a magasabb derekút választod, jó ötlet, ha az a célod, hogy a lábad hosszabbnak hasson, mint amilyen valójában.

A ceruzaszoknya csak üzletasszonyoknak való?

Az üzletasszonyok gyakran vesznek fel ceruzaszoknyát. Nem véletlenül, hiszen komoly és előkelő benyomást kelt és roppant elegáns is. Ha szeretnénk kicsit ellensúlyozni a szoknya által sugallt komolyságot, akkor viseljük virágos, vagy fodros inggel, blúzzal.

A mini szoknya csak fiataloknak való

Nincs ebben semmi különös, hiszen nekik még hibátlan, tökéletes alakjuk van és lássuk be, egy idősebb nő nem csak furán, kissé nevetségesen is hat egy miniszoknyában. A miniszoknya nagyon sokféle stílust enged ötvözni, hiszen egy elegáns blézerrel, de farmerdzsekivel is jól mutat. A legjobban a magas sarkú cipő illik hozzá, de a fiatalabb korosztály balerinacipővel is viseli, és milyen jól teszik, hiszen így megmarad a fiatalos stílus lendülete.

Az A-vonalú szoknya a sportos lábakon mutat jól

Az A-vonalú szoknyát bárki viselheti, de leginkább a sportos testalkatú és az izmos lábakkal megáldott hölgyekhez passzol elsősorban. Ez a szoknya kissé elegáns, de más stílusokkal keveredve is tökéletes összhangot teremt. Tehát vehetünk hozzá extra magas sarkú cipőt, de akár sportcipőt is húzhatunk, amikor egy A-vonalú szoknyába bújunk.

Kapcsolódó cikkek

Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nők nem feltétlenül követik a divatot, mégis mindig, minden körülmények között, nagyon divatosan néznek ki. A cikkből kiderül, hogy mit kell tennünk, hogy mi is elegánsak legyünk.

5 öltözködési tipp, amivel rögtön 5 évet fiatalodhatsz

5 öltözködési tipp, amivel rögtön 5 évet fiatalodhatsz

Sokan közülünk soha nem utasítanánk el a lehetőséget, hogy egy kicsit fiatalabbnak tűnjünk – talán körülbelül öt évvel.

A nők nagy része nem kedveli - Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően – a rövidnadrágot.

Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően

Sok nő nem kedveli a rövidnadrágot, pedig mindenféle alkatra készítenek ma már ilyen ruhadarabot. A cikkben bemutatunk néhány rövidnadrág típust és azt, hogy kinek, melyik típus áll jól.