5 öltözködési tipp, amivel rögtön 5 évet fiatalodhatsz

Sokan közülünk soha nem utasítanánk el a lehetőséget, hogy egy kicsit fiatalabbnak tűnjünk – talán körülbelül öt évvel. Most bebizonyítjuk, ez nem csak fantázia. Íme 5 praktikus módszer, amellyel úgy alakíthatod megjelenésed, hogy pár évvel fiatalabbnak tűnhetsz.
5 öltözködési tipp, amivel rögtön 5 évet fiatalodhatsz

#1. Légy merész

Úgy tűnik, hogy a „prezentatív” megjelenés iránti megszállottságunk néha kissé unalmassá és ódivatúvá tesz a stílusunkat. Bármilyen életkorod is, mindig lehetsz egy kicsit merész a viselt kiegészítők terén. Nincs más dolgod, mint egy izgalmas és váratlan elemet hozzáadni az öltözékedhez. Ez lehet egy fényes sál, szoknya vagy szokatlan mintájú blúz, izgalmas cipő vagy táska. Apró, de feltűnő darabot válassz!

#2. Vezess be egy kis dinamizmust

Egy egyszerű csíkos felsővel vidámabbnak és lendületesebbnek tűnhetsz. Ebben az esetben a keskeny vízszintes csíkokat részesítsd előnyben, mivel a szélesebb csíkok szélesíthetnek, kövéríthetnek. A mintás ruhák is ugyanilyen pozitív hatással lesznek a megjelenésedre, pöttyök, apró virágok, geometriai alakok, a lehetőségek tárháza végtelen.

#3. Hangsúlyozd az egyedi stílusod

Adj hozzá bátran egyedi kiegészítőket, mutasd meg magad, ez nem csak a fiatalok kiváltsága, sőt…! Egy nagy nyaklánc, egy nagy pár fülbevaló vagy egy karkötő különösen jól áll majd. Ebben az esetben a legjobb, ha egyszerre csak egy elemre koncentrálsz, mert így valóban megkapja majd a tekinteteket.

#4. Játssz a megfelelő színekkel

Ne félj a színektől! Bizonyos színek egyenesen fiatalítanak, akár 5 évet is, használd ezeket bátran! Az olyan színű ruhák, mint a citromsárga, a mentazöld és a korallvörös, csodákat tehetnek a fiatalabb megjelenés érdekében. Használhatod ezeket a szeneket ruha, szoknya vagy blúzként, kiegészítő formájában is.

#5. Viseld bátran a farmeredet!

A farmer tökéletes választás az alak kiemelésére és a tökéletlenségek elrejtésére, és mindenki ruhatárának elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen. Hangsúlyozzák a fiatalságot, és így sokat tehetnek azért, hogy pár évet ledobjanak a megjelenésedről. Úgyhogy nem kell száműznöd ezeket a szuper kényelmes, szuper praktikus, és nem utolsó sorban mutatós darabokat.

+ Tipp

Ha pedig úgy érzed, hogy a ruhatárad felfrissítése sem hozta meg a várt eredményt, akkor ne félj drasztikusabb lépéseket meghozni. A ráncok kialakulása egy természetes folyamat, amit visszafordítani csakis a plasztikai sebészet tud. Szerencsére azonban már olyan fejlett, hatékony beavatkozások is léteznek a ráncok feltöltésére, amik nem járnak műtéti beavatkozással, altatással, fájdalmakkal, varratokkal, sőt nagyon gyorsan elvégezhetőek, nem kerülnek mesterséges anyagok sem a szervezetbe, és a nyomuk is nagyon gyorsan eltűnik, azonban az eredményük lehengerlő. A Bónusz Plasztikai Sebészeten végzett csodás eljárásokról itt olvashat: ráncfeltöltés.

Kapcsolódó cikkek

Kis fekete ruha esküvőre

Fekete ruhában esküvőre menni - miért ne?

A sötét színek kedvelői legyenek bátrak, és válasszanak feketét egy esküvőre!

5 öltözködési tipp, amivel rögtön 5 évet fiatalodhatsz

5 öltözködési tipp, amivel rögtön 5 évet fiatalodhatsz

Sokan közülünk soha nem utasítanánk el a lehetőséget, hogy egy kicsit fiatalabbnak tűnjünk – talán körülbelül öt évvel.