Inspirációk a ruhatár felfrissítéséhez

Ősszel - és ez egyébként érvényes minden évszakra -, nem szükséges mindig új és drága holmikat vásárolni, elegendő, ha kicsit körülnézünk és inspirálódunk, és csak néhány őszi kollekciót szerzünk be. Ezek a kiegészítők ugyanis alkalmasak arra, hogy felfrissítsük a ruhatárunkat és egyes régebbi ruhánkból valami újat varázsoljunk, de nem csak az új szón van a hangsúly, hiszen ezek a kiegészítők az őszt is sugallhatják, így egyes ruháinknak is adhatnak ezek a kiegészítők némi őszi hangulatot.
Néhány kiegészítő is - Inspirációk az őszi ruhák felfrissítéséhez – megújíthatja a ruhatárunkat.

Őszi hangulatot idéző gyöngysor

Nagyon sok inget, blúzt meg lehet újítani némi kiegészítővel. Manapság nagyon divatosak az óriás méretű ékszerek, mint például egy hatalmas gyöngysör. Ha egy ilyen nyakéket veszünk fel, biztosak lehetünk benne, hogy minden tekintet a nyakunkra szegeződik és senki nem azt nézi, hogy a rajtunk lévő ing egy tavalyi modell.

Trendi színes táska

Táskára minden nőnek szüksége van. Mi lenne, ha idén ősszel nem ruhákat, hanem csak néhány trendi, színes táskát szereznél be? Nézd át a ruhásszekrényedet, írd össze, hogy mely ruhaszínek vannak többségben és szerezz be néhány színes táskát, amivel szintén megújíthatod a ruhatáradat és még csak ruhákat sem kellett ehhez vásárolnod.

Őszi színben pompázó kötött ruha

Amennyiben beszerzel egy-két kötött ruhát és hozzá sok-sok kiegészítőt, azaz övet, nyakláncot és kendőt, vagy sálat, akkor ezzel szintén sok őszi ruhát meg tudsz alkotni és mindössze két, meleg, puha, bolyhos kötött ruhára volt csak szükséged.

Vastag harisnya és zokni minden mennyiségben

Az őszben az a jó, hogy változékony az időjárás, így amikor nincs annyira hideg még harisnyát is viselhetünk rövidnadrággal. Hiszen ma ez az összeállítás is rendkívül trendi és divatos. Ha csak két rövidnadrágunk van és hozzá ezernyi színes, csíkos vagy más mintázattal ellátott harisnyát szerzünk be, akkor nagyon sokféle és változatos módon felöltözhetünk. Főleg, ha sok színes tornacipővel is rendelkezünk, amelyek színvilágát össze tudjuk párosítani a meleg és puha harisnyákkal.

Farmerből is csak néhány szükséges

Ha van otthon néhány, eltérő színű farmered, akkor már csak néhány pulóverre és ingre lesz szükséged és már kész is az őszi kollekciód. A következő évben vásárolj csak nadrágokat és mivel sok felsőd lapul majd a szekrényben, így azokra egy jó ideig nem is lesz szükséged.

A kockás flaneling is öltöztet

Régebben a favágók viseltek csak kockás inget, manapság azonban ismét nagyon divatos darab. A kockás ingben az a jó, hogy nőknek is nagyon nőies darabokat készítenek. Egy egyszerű kockás inget is remekül fel lehet dobni színes gyöngyökkel, és ha kicsit karcsúsított fazont veszel, akkor nem csak nőies, de elegáns is lehetsz.

Fekete bokacsizma az ősz egyik legfontosabb kiegészítője

A bokacsizma is nagy közkedveltségnek örvend a nők körében. Csak egyetlen alapdarabot szerezz be és meg fogod látni, hogy mennyire sokféleképpen variálhatod, hiszen jól mutat farmerrel, mini, vagy térdig érő szoknyával, de még a maxi szoknya is jól mutat, ha kiegészítőként egy pár bokacsizmába bújtatjuk a lábunkat.

Kapcsolódó cikkek

A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

Ma már talán farmerből van a legnagyobb választék, hiszen van közte vékonyabb, vastagabb, trapéz szárú és szűkebb típusú. Éppen ezért mindenki talál kedvére valót, ha éppen farmert szeretne vásárolni.

Szerencse, hogy sokféle női ruha létezik- 4 ruha, 4 stílus – mert így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Négy ruha, négy stílus

A nők szeretik a szoknyát, hiszen az egyik legnőiesebb viselet. Cikkünkben négy stílust és négy ruha típust mutatunk be.

Női ruhák - mutatjuk a divatot!

Női divat - mutatjuk a trendeket

A hűvösebb időszak a melegebb összeállítások mellett új divatszíneket is hoz a hölgyek ruhatárába!