Alapvető női ruhadarabok

A nők nagy része imád vásárolni és az eredmény meg is látszik a ruhás szekrényen, hiszen sokuknak olyannyira tele van a ruhásszekrényük, hogy abba már olyan nagyon sok minden nem fér. Pedig csak néhány alapvető ruhadarabot kellene ezeknek a nőknek beszerezni, hiszen ezeket nagyszerűen lehet egymással kombinálni, így minden évben, évszakban elegendő lenne csak egy-két ruhadarabbal bővíteni a ruhatárukat. A cikkben olyan alapvető ruhadarabokat mutatunk be, amelyeknek minden nőnek ott kellene lapulnia a ruhásszekrényében.
A ruhásszekrényben mindig legyenek - Alapvető női ruhadarabok – alapvető ruhadarabok.

Fehér felső

Minden nőnek lennie kell a ruhásszekrényében egy fehér felsőnek. Ez lehet egy ing, egy blúz, egy hosszú vagy egy rövid ujjú póló. A fehér felső sokoldalú öltözködést tesz lehetővé. Ez egy olyan klasszikus ruhadarab, amelyet bárhol és bármikor viselhetünk.

Fekete ruha

Legyen szó mini vagy maxi ruháról, a fekete ruha egy örök klasszikus darab, amelyet minden nőnek be kell szereznie. Válassz olyan ruhadarabot, amely megfelel a testalkatodnak és a stílusodnak. Ha még veszel hozzá némi kiegészítőt, akkor soha nem lesz gondod azzal, ha egy-egy elegánsabb eseményre hívnak, hiszen a fekete ruha, vagy estélyi, mindig ott lesz majd a szekrényedben.

Farmer

A farmer is egy örök darab, ami talán soha nem megy ki a divatból. A felsőtől és a kiegészítőktől, illetve a cipőtől is függ, hogy a farmert éppen egy elegánsabb, vagy egy baráti partin, buliban viseled. A farmert ráadásul minden évszakban felveheted, akár még nyáron is, hiszen ma már vékony anyagból is gyártanak farmereket.

Magas sarkú cipő

A nők többsége imádja a magas sarkú cipőt. Talán nem véletlenül, hiszen ez a cipő aztán igazán kifejezi a nőiességet és lássuk be, a férfiak is odáig van érte.

Ing

Legyen szó gombos, vagy belebújós ingről, egy – egy ilyen darabnak is ott kell lennie a szekrényünkben. Az ing azért is egy közkedvelt ruhadarab, mert egyensúlyt teremt az elegánsabb és a hétköznapi viselet között. Az ingnél is a kiegészítők segíthetnek, ha éppen elegánsabban, vagy lazábban szeretnénk felöltözni.

A szoknya

A térdig érő, A-vonalú szoknya a legközkedveltebb a nők körében, hiszen egy szolidan elegáns darabról van szó, amely formális megjelenést is kölcsönözhet nekünk, tehát viselhetjük azt a munkahelyen is, de utcán és buliban is hordhatjuk, főleg, ha a szoknyának kissé bohókásabb a mintázata és a színvilága.

Lapos talpú cipő

Sok nő cipőmániás, de sokan nem vesznek túl sok darabot, viszont a lapos talpú cipőből sosem elég, hiszen szinte minden alkalomra és eseményre viselhető, főleg, ha az adott cipő jó minőségű bőrből készült.

Alkalmi ruha

Minden nőnek szüksége van legalább egy alkalmi ruhára. Persze mindenki többet is szeretne, de mi van akkor, ha csak kevés olyan alkalom van egy évben, amikor fel is vehetjük? Ilyenkor teljesen fölösleges sok alkalmi ruhát megvennünk, elegendő, ha csak egy-két ilyen ruha van a szekrényünkben, amelyek remek összhangot alkotnak egymással.

Farmerdzseki

Mint ahogyan a farmernadrág, úgy a farmerdzseki sem megy ki a divatból. Azért is jó, ha szereted a farmerből készült dzsekit, mert a tél kivételével, minden évszakban viselhető a hűvösebb napokon.

Bokacsizma

Csakúgy, mint a farmerdzseki, a bokacsizma is minden évszakban viselhető, hiszen felvehetjük azt melegebb és lengébb nadrággal, de még szoknyával is. Arra ügyeljünk, hogy a téli bokacsizmánk béléses, azaz jó meleg legyen.

Kötött kardigán

A kardigán is jó szolgálatot tesz több évszakban is, azaz ősszel, tavasszal és nyáron is, mégpedig a hűvösebb napokon.

Kapcsolódó cikkek

A Prada legújabb divathackje a sajt-pulóver

A Prada legújabb divathackje a sajt-pulóver

Nem tudjuk, hogy az elmúlt forró nyár vagy a tervező reggelije ihlette-e a darabot, de kétségtelenül azonnal asszociáltunk a sajtra.

A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

Ma már talán farmerből van a legnagyobb választék, hiszen van közte vékonyabb, vastagabb, trapéz szárú és szűkebb típusú. Éppen ezért mindenki talál kedvére valót, ha éppen farmert szeretne vásárolni.