7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

A farmer örök divat. A férfiak és a nők is kedvelik, hiszen ma már nagyon sokféle fazonban, vastagságban és színben kapható és nagyon sokféle, illetve változatos öltözködést tesz lehetővé. A legtöbb nőnek legalább 2-3 féle farmer biztos, hogy lapul a szekrényében, habár a cikk elolvasását követően elképzelhető, hogy még több farmer kerül be abba a bizonyos ruhásszekrénybe.
A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

Színes farmer

Egy időben nagy divat volt a színes farmer és igazából ma is kezd egyre népszerűbb lenni és nem csak a fiatalok körében. Az egyik legdivatosabb a zöld farmer, amellyel sportos, akár kapucnis felsőt is viselhetünk, de ha elegánsabb ruházatra vágyunk, akkor csak vegyünk fel egy könnyű inget vagy blúzt hozzá, hiszen remekül fog kinézni.

Trapéz farmer

A hetvenes években nagy kultusza volt a trapéz nadrágnak, így a trapéz farmernek is. Ma is egyre több üzletben kapható, méghozzá mindenféle színben, habár a legtöbb ilyen még mindig a klasszikus kék és fekete farmerrel találhatjuk magunkat szembe az üzletek polcain. A trapéz nadrággal viseljünk magasabb sarkú cipőt, mert ezzel mutat jól igazán.

Klasszikus kék

A legtöbben még mindig a klasszikus, azaz a kék farmert keresik a boltokban. Nem véletlenül. A farmer eredeti színe is ez volt, a színes és a fehér változatot csak később kezdték el gyártani.

Gumis aljú

A slim vagy gumis aljú farmer is nagy népszerűségnek örvend, elsősorban a fiatalok körében. Ez egy igazi sportos viselet, így bátran vehetünk hozzá sportos stílusú felsőket és a sportcipő is remek kiegészítő lehet egy gumis aljjal rendelkező nadrághoz.

Trapéz farmer karcsúsított derékkal

A karcsúsított derekú trapéz farmer csakis a magas, modell alkatú nőkön mutat jól igazán, hiszen ezek a nadrágok elég lengék, mégsem áll jól azoknak a nőknek, akik némi súlyfelesleggel rendelkeznek. Számukra a testhez simuló farmer javasolható, bármennyire is azt képzelnénk, hogy a trapéz farmer a nyerő. Nem mindig kell és szükséges elrejteni az alakot, valamikor többet mutatnak ugyanis azok a nadrágok, amelyekről azt képzeljük, hogy eltakarjuk, amit nem szeretnénk megmutatni.

Boka farmer

A bokáig érő farmereknek az egyik célja az, hogy megmutassuk a cipőt, amelybe a lábunkat bújtattuk. Egy ilyen nadrághoz bármilyen cipőt húzhatunk, a legjobban mégis a magas sarkú cipő illik hozzá.

Rövidnadrág

Nyáron sokan kedvelik a rövidnadrágot és abból is azt, amelyik farmerből készült. Ez a darab is leginkább a fiatalok körében trendi, hiszen egy farmer rövidnadrág is megmutatja, hogy milyen testalkattal rendelkezünk, ezért az idősebbek el is kerülik, a fiataloknak pedig nagy kedvencük.

Kapcsolódó cikkek

A Prada legújabb divathackje a sajt-pulóver

A Prada legújabb divathackje a sajt-pulóver

Nem tudjuk, hogy az elmúlt forró nyár vagy a tervező reggelije ihlette-e a darabot, de kétségtelenül azonnal asszociáltunk a sajtra.

Néhány kiegészítő is - Inspirációk az őszi ruhák felfrissítéséhez – megújíthatja a ruhatárunkat.

Inspirációk a ruhatár felfrissítéséhez

Nem mindig szükséges egy teljesen új ruhatárat beszerezni évszakváltáskor. Sokszor elegendő csak néhány trendi kiegészítő és már úgyis tűnik, mintha egy teljesen új ruhatárunk lenne.