5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van

A telt nők sok esetben sokkal csinosabban öltözködnek, mint azok a nők, akiknek nincsenek súlyproblémáik. A telt nők szeretnek csinosan öltözködni és vannak olyan alapvető ruhadarabjaik, amelyek nélkül el sem tudják képzelni az életüket. A cikkben 5 olyan alapvető ruhadarabról lesz szó, amelyet minden telt nő kedvel, és ezért van is belőle a ruhásszekrényükben.
A telt nők is lehetnek - 5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van – csinosak.

A kardigán egy elmaradhatatlan ruhadarab

A teltebb nők imádják a kardigánt, mert egyrészt meg is mutat és el is takar. A kardigán egyébként minden nőnek javasolható, hiszen lehetővé teszi a réteges öltözködést és szinte minden típusú és stílusú felsőhöz illik, hiszen vehetünk alá pólót, inget és blúzt is.

A telt nők imádják a szép blúzokat

Szerencsére ma már nagyon menő és divatos ruhákat gyártanak a teltebb nőkre is, így egyáltalán nincs nehéz dolguk, ha divatosan szeretnének öltözködni. Egy teltebb nő attól lesz vonzó a férfiak számára, ha nem takargatják, hanem megmutatják a teltebb idomaikat és csak annyit mutatnak meg, amennyit ők szeretnének. A blúzt akár be is tűrhetik a nadrágjukba, hiszen az erős személyiségű, teltebb hölgyek nem foglalkoznak senkivel és semmivel és milyen jól teszik. Egy teltebb nő is öltözködhet stílusosan és a többségük valóban csodás ruhakombinációkat ölt magára.

A farmernadrág mindenkinek jár

A gyártók valóban gondolnak azokra, akiknek nem sikerült megőrizni a fiatalkori súlyukat és egyre nagyobb méretekben is gyártanak divatos farmereket. Mindenkinek be kell szerezni legalább két darab farmert, mert elősegíti a változatos öltözködést, hiszen a kiválasztott felső alapján egy farmerben is lehetünk elegánsak vagy sportos megjelenésűek.

Nem kell sötétet hordani

A fekete karcsúsít - hallhatják azok a hölgyek, akiknek divattanácsokat osztogatnak. Ebben a cikkben semmi ilyesmiről nem fogsz olvasni, merthogy azt gondolom, hogy egy teltebb nőnek sem elrejtőzni nem kell a ruháiban, sem pedig feketét nem kell hordania. A teltebb nőknek is hordaniuk kell színes, mintás és bohókás ruhákat, hiszen az általam ismert molett hölgyek mind jókedvűek, vidám természetűek és ezt a pozitív személyiséget kár lenne sötét ruhák mögé rejteni.

Viselj blézert, mert sok mindenhez illik

A blézer nagyon sok mindenhez illik, azaz fel tudod venni egy farmerral, egy elegánsabb nadrággal, egy elegáns ruhával, sőt egy nyári virágos ruhával is. A blézert ráadásul könnyedén le és fel lehet venni, attól függően, hogy éppen milyen az időjárás. Nem utolsósorban pedig rettentően kényelmes viselet.

Kapcsolódó cikkek

A nők nagy része nem kedveli - Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően – a rövidnadrágot.

Viseld a rövidnadrágot a stílusodnak és az alakodnak megfelelően

Sok nő nem kedveli a rövidnadrágot, pedig mindenféle alkatra készítenek ma már ilyen ruhadarabot. A cikkben bemutatunk néhány rövidnadrág típust és azt, hogy kinek, melyik típus áll jól.

Mire ügyeljünk, ha futóruhát vásárolunk?

Mire ügyeljünk, ha futóruhát vásárolunk?

Íme, néhány szempont, amit sokan nem vesznek figyelembe.