Coeur de Lion design ékszerek és karórák

Német precizitás ékszerben testet öltve.
Coeur de Lion design ékszerek és karórák

Kézi megmunkálás, bátorság és merészség.

Művészi kivitelezésű, egyedi színvilágú ékszerek Németországból.

Semmi hivalkodás, semmi kapkodás, semmi feltűnési vágy. A német Coeur de Lion a nevéhez méltóan, igazi oroszlánszívűként óvja és képviseli az időtlen szépséget. A márka jellemzője az elegáns formavilág, a precizitás és az izgalmas színvilág.

A Coeur de Lion ékszerek sikertörténete a nyolcvanas években kezdődött, a formatervező Carola Eckrodt innovatív ötleteinek köszönhetően. Az azóta eltelt időben családi vállalkozássá fejlődő márka leghíresebb, kritikailag is elismert kollekcióját, a GeoCUBE-ot igazi modern művészeti alkotásként jegyzik szerte a világon.

Természetesen nem ez az egyetlen kollekció, amit a stuttgarti székhelyű Coeur de Lion szakemberei gondos odafigyeléssel, az elemek aprólékos megmunkálásával, prémium alapanyagokból készítenek, elég csak egy pillantást vetni a Fine Coeur és a Fresh Coeur időtlen szépségű darabjaira. Bővebb info: Divatékszerbolt.

Minden egyes ékszer német precizitással, kézzel készítve születik, legyen szó bármelyik kollekció tagjairól. Ezek egymással szabadon kombinálhatóak, hiszen a márka stílusa egységesen képviseli a letisztult, finom eleganciát. A Coeur de Lion karkötők játékosságát a kockák, kristályok, csábító gyöngyök adják, amik akár szettben viselve, akár önálló darabként is a minimalista elegancia megtestesítői.

Minden alkalomra és bármilyen stílushoz illő, kifinomult és klasszikus, miközben a mindennapok eleganciája maga, amit a Coeur de Lion nyakláncok képviselnek. Akár a Bauhaus ihlette apró kockák, akár a lágyan csillogó Swarovski kristályok, mind igazi luxust képviselnek. A különféle drágakövek és ásványok, az aventurin, kalcedon, rózsakvarc, amazonit, ametiszt és társaik alapos tervezésnek köszönhetően nyerik el a csodás színkombinációkban elfoglalt helyüket.

Minden percre, sőt, minden pillanatra tökéletes kiegészítő a Coeur de Lion női órák bármelyike. A gyönyörű ékszerként funkcionáló, a legapróbb részletekig kidolgozott óra önállóan, de a további ékszerekkel is káprázatosan mutat. Ezek a kézzel összeállított fülbevalók, karkötők, gyűrűk és nyakláncok, valamint az órák mind a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, hogy az időtlen szépséget képviselve örömet és elégedettséget hozzanak a viselőik életébe.

Kapcsolódó cikkek

A nők szeretik - 5 divatos kiegészítő, amelyet a nők imádnak viselni – a divatos kiegészítőket.

5 divatos kiegészítő, amelyet a nők imádnak viselni

A nők nem csak öltözködni szeretnek, de a kiegészítőket is kedvelik, hiszen voltaképpen, egy-egy kiegészítő is öltöztet. A cikkben 5 női kiegészítőt mutatunk be.

A nők nem igazán hordanak kalapot - Téli kalap és sapka útmutató nőknek – pedig nagyon divatos.

Téli kalap és sapka útmutató nőknek

A kalap ma már nem olyan széles körben viselt ruhadarab, kiegészítő, pedig egy jól megválasztott kalappal megmutathatjuk a világnak, hogy milyenek is vagyunk valójában.

Az estélyi ruha - Az esti ruhaviselet alapjai csakis nőknek – szabályai.

Az esti ruhaviselet alapjai csakis nőknek

Egy estélyen, ez üzleti vacsorán, egy koktélpartin nem jelenhetünk meg akárhogy. A cikkben néhány ötletet adunk, hogyan öltözzünk fel egy-egy nívósabb eseményen.