5 ajándéktipp nőknek karácsonyra

A férfiak szeretik meglepni a kedvesüket, a hozzájuk közelálló nőket karácsony alkalmából, de az ünnepek előtt nagy dilemmát szokott okozni az ajándékvásárlás. Ehhez adunk most 5 remek tippet.
5 ajándéktipp nőnek karácsonyra

Karácsonyra ékszert is ajándékozhatunk

A nők többsége imádja az ékszereket. Milyen márkával lepjük meg a kedvesünket karácsonyra? A PANDORA márkában bizonyára nem fog csalódni. A PANDORA márka ékszereit már a világ több mint 100 országában forgalmazzák. Az biztos, ha ettől a márkától választunk valamilyen ékszert, egy személyes karácsonyi ajándékkal lephetjük meg a szerettünket. A márka kínálatában a tipikus gyöngyök és karkötők mellett, egyéb ékszereket is találunk, például fülbevalókat, gyűrűket és nyakláncokat, de a kínálatban szerepel a pandora charm is.

Az egyik legjobb karácsonyi ajándék – masszázs kupon

Masszázs kuponnal is meglephetjük, azt, aki olyan közel áll a szívünkhöz. Ez egy olyan karácsonyi ajándék, amely bármikor megállja a helyét. Hiszen, ki ne örülne egy olyan ajándéknak, amely ellazít, segít feltöltődni és általa végre kicsit relaxálhatunk és a hátunk mögött hagyhatjuk a napi pörgést? A masszázst is szereti a legtöbb nő, mint ahogyan a wellness kényeztetést is.

Karácsonykor egy közös wellness is feldobja a hangulatot

A wellness is egy igazi élmény mindenki számára. Különösen a nők tartják nagyon romantikusnak a közös fürdőzést, a jakuzziban való üldögélést és szaunázást és az egyéb kényeztető kezeléseket. Miért ne lephetnéd meg a kedvesedet egy közös wellness és egyben karácsonyi ajándékkal, ami nem csak maximális testi és lelki feltöltődést ígér, de még hihetetlenül romantikus is.

Karórát is tehetünk a karácsonyfa alá

Napjainkban ismét hódítanak a karórák. Amikor a mobiltelefonok berobbantak a köztudatba, kevesebb nő viselt a csuklóján efféle ékszert, de manapság egyre többen preferálják a karórát, még a hétköznapi életben is. Ez is egy szép karácsonyi ajándék. Amikor karórát választunk női ismerősünknek, mindenképpen figyeljünk arra, hogy tükrözze az ízlését és a személyiségét. Fordítsunk különös gondot a stílusos női karóra kiválasztása során a stílusra és a karóra méretére. Választhatunk olyan ékszert, amely tökéletesen megfelel a mindennapokra, de egy luxuskivitelben készült karóra mellett is dönthetünk, amely nem csak különleges, de azt is közvetíti a megajándékozott felé, hogy mennyire fontos nekünk.

Stílusos parfüm karácsonyra

Ajándékozás terén, a parfümmel sem lőhetünk mellé. Ha ilyen karácsonyi meglepetésben gondolkodunk, csak a megfelelő illatot kell ismernünk. Tudnunk kell, hogy a megajándékozott hölgy az erőteljesebb illatot kedveli, vagy a könnyed parfümöket preferálja elsősorban? De az is lehet, hogy az édes vanília illatot kedveli, vagy a friss és citrusos illatokat részesíti előnyben. Mielőtt parfümvásárlásba kezdünk, jó tisztában lenni a megajándékozott nőismerősünk ízlésével is.

Kapcsolódó cikk:

Így legyen zöld a karácsonyod

Kapcsolódó cikkek

Moissanit vagy gyémánt? Melyiket válaszd?

Moissanit vagy gyémánt? Melyiket válaszd?

Szép új ékszerre vágysz? Eljegyzésed lesz, vagy csak magadat szeretnéd meglepni valamivel?

Hogyan válasszuk ki az ékszereket, hogy illeszkedjen bármilyen ruhához

Hogyan válasszuk ki az ékszereket, hogy illeszkedjen bármilyen ruhához

Ha ékszert szeretnénk viselni a ruhánkhoz, de nem tudjuk, milyen ékszert vegyünk, íme néhány tipp, hogy megkönnyítsük a folyamatot.

5 ajándéktipp nőnek karácsonyra

5 ajándéktipp nőknek karácsonyra

Karácsonyra igazán sok mindent választhatunk női ismerősünknek.