Hogyan tud hatékonyan segíteni egy pedikűrös a benőtt körmön?

Sajnos a benőtt köröm népbetegség, kezelése pedig az egyik leggyakoribb ambuláns műtét.
Hogyan tud hatékonyan segíteni egy pedikűrös a benőtt körmön?

Viszont sokan nem tudják, hogy orvosi beavatkozás nélkül is lehet kezeltetni ezt a problémát egy hozzáértő pedikűrössel! Az Arkada kezelés és az Arkada tc16 szérum használata ma már egyre elterjedtebb a továbbképzésekre járó pedikűrösök körében, így ma már bárki átélheti a benőtt körmök fájdalommentes gyógyítását.

Mi az a körömbenövés?

A betegség oka szinte mindig a beteg rossz szokásaira vezethető vissza: elsődleges gond a láb körmeinek a kézkörmökhöz hasonló ívesre vágása, ezáltal a beteg saját maga teremti meg a benövés lehetőségét. Gyakori ok még, hogy a beteg túlságosan szűk orrú cipőt visel mely a lábujjakat egymáshoz préseli, így irritációt okoz, bőrkeményedést végül pedig benövéshez vezet. Ha nem kielégítő a láb és a köröm higiénia az is körömbenövéshez vezethet.

A benövés gyógyítása általában orvosi beavatkozással történik. Műtétre kerül sor, ami fájdalommal járhat és a beavatkozás után sem feltétlenül múlik el még napokig a fájdalom. Erre nyújt megoldást az Arkada kezelés, ami fájdalommentesen oldja meg a körömbenövés problémáját.

Mi az az Arkada?

Az Arkada szegmens technika elsajátításával szintén a körömbenövés kezeléséhez szükséges tudás szerezhető meg, hogy az érintett körömlemez egészségesen nőjön a továbbiakban. Az Arkada kezelés nem más, mint egy olyan technika, mellyel a pedikűrös szakember segíteni tud a körömbenövés és a köröm deformitás kellemetlen problémáin. A kezelés után a körömlemez egészségesen, a megszokott módon fog nőni, így elmúlik az esetleges fájdalom is.

Hogyan zajlik az Arkada kezelés?

Az Akrada kezelés egy konzultációval kezdődik, ahol a páciens beszámol problémáiról, a pedikűrös szakember megtekinti az érintett területet, majd megbeszélik a kezelés részleteit. Ezután egy tíznapos előkezelésre van szükség, amelyet a páciens otthon végezhet el saját maga az erre a célra kifejlesztett Arkada tc16 szérum segítségével.

Miután a páciens otthon előkészítette a körmöt és a körülötte lévő, lágyabb részt, elérkezik a kezelés napja. Az Arkada kezelés során a pedikűrös körmönként halad és minden érintett köröm esetén kivezeti a benőtt részt, hogy az a későbbiekben a helyes irányba nőhessen. Ehhez az Arkada kockát használja, amely teljesen fájdalommentes. A kivezetés után egy úgynevezett Arcada acryl segítségével fixálja a körmöt.

Az Arkada kezelés lényegi része után az Arkada tc16 szérum használatát sem szabad abbahagyni, további tíz napig érdemes alkalmazni. Ha vége az otthoni kezelésnek, a pedikűrös ellenőrzi a körmöt, illetve szükség esetén rövidíti azt. Ezt a kontrollt havi szinten érdemes ismételni a kezelés után, egészen addig, míg az Arkada acryl le nem nő.

Az Arkada kezelés tehát lehetővé teszi, hogy a benőtt körmöt vagy köröm deformitást egy fájdalmas, kellemetlenséggel járó orvosi beavatkozás helyett akár fájdalommentesen kezeljen a képzett pedikűrös specialista. Amennyiben Te is hasonló kellemetlenségekkel küzdesz, fordulj Arkada továbbképzéssel rendelkező pedikűröshöz, aki az Arkada tc16 szérum és egyéb Arkada termékek segítségével egészen biztosan egészséges körmökkel ajándékoz meg!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan tud hatékonyan segíteni egy pedikűrös a benőtt körmön?

Hogyan tud hatékonyan segíteni egy pedikűrös a benőtt körmön?

Sajnos a benőtt köröm népbetegség, kezelése pedig az egyik leggyakoribb ambuláns műtét.