Kedvenc őszi cipőtrendek

Ősszel többféle cipőre is szükségünk lehet, hiszen az időjárás olyan változékony, akár csak tavasszal. Az egyik nap még hétágra süt a nap, a másik nap zuhog az eső, de az sem elképzelhetetlen, hogy fagy alakul ki, amikor jól jöhet egy meleg, béléses, bundás csizma. Ez utóbbit a fázós nők is nagyon kedvelik, hiszen a nők egy része már akkor el kezd fázni, amikor a hőmérséklet 20 foknál kevesebbet mutat. A cikkben olyan cipőtrendeket mutatunk be, amelyek az őszi hónapokban is nagyon divatosak és nagyon jól lehet öltözködni ezekhez a lábbelikhez.
Ősszel is többféle cipőre lehet szükségünk - Kedvenc őszi cipőtrendek – hiszen a cipő is öltöztet.

A balerina cipő nem most jött divatba, de még mindig trendi

A balerina cipőt nagyon sokan kedvelik, mert nem csak kényelmes, de sokféle ruhához is illik. Hiszen felvehetjük farmerral, de mini vagy hosszabb szoknyával is, mindenképpen jó mutat. A balerina cipő nem csak stílusos, de nagyon kényelmes is, így bátran viselheted, ha egész nap csak lótsz és futsz a városban, de még alkalmi cipőként is viselheted, hiszen egy megfelelő ruhával még elegáns viselet is lehet.

A belebújós cipő

A belebújós cipő is a kényelméről híres, de azok szeretik leginkább, akik állandóan rohannak, és könnyedén bele tudnak abba bújni, illetve könnyen és gyorsan le tudják azt venni a lábukról. A belebújós cipő a legjobban egy szűkebb farmerhez illik, főleg, ha vastagabb, gumis talpút veszel fel, ami a mai, őszi divat egyik kiemelkedő kiegészítője. Csajos estén is viselheted, hiszen a hosszú, órákig tartó táncolás után sem fájdul meg benne a lábad.

A magas sarkú cipő

Ősszel sokan hajlamosak sötét színű ruhákat, kiegészítőket, cipőket hordani, viszont egyáltalán nincs szükség arra, hogy a komor hangulatunkat csak tovább rontsuk. Miért ne lehetne csak a ruhatárunk őszi színvilágú, amelyhez vehetünk világosabb cipőket. A szín lehet a rózsaszín is, hiszen csak rá kell pillantanunk a cipőnkre és máris jobb kedvre derülünk.

A bokacsizma

Az ősz egyik elmaradhatatlan cipője, a bokacsizma. A nők nagyon kedvelik, mert szoknyával és nadrággal is hordható. A magas sarkú bokacsizma a szűk farmerrel harmonizál igazán, de mini és maxi szoknya kiegészítője is lehet. A bokacsizma az egyik legnőiesebb cipő. Ősszel felvehetsz hozzá egy A-vonalú gyapjúszoknyát, egy mintás, jópofa harisnyanadrággal. Ez egy nagyon nőies összeállítás, amellett, hogy a felfázástól sem kell tartanod.

Eső elleni cipő

Ősszel sokat esik az eső, így jól teszed, ha beszerzel egy vízhatlan cipőt vagy bakancsot. Nincs is annál bosszantóbb, amikor a munkahelyre igyekszel és a nagy sietségben bokáig süllyedsz egy tócsában. Ezeket az őszi bakancsokat is viselheted szoknyával, így nem kell attól tartanod, hogy egy esős napon nem tudsz nőcis ruhákba bújni.

Kézműves cipő

Ma már nagyon sokféle kézműves tárgyat gyártanak, így a piacon kézműves cipőkkel is találkozhatsz. A kézműves cipők hímzettek, kövekkel, gyöngyökkel díszítettek és nagyon ízlésesek, elegánsak.

Kapcsolódó cikkek

Ősszel is többféle cipőre lehet szükségünk - Kedvenc őszi cipőtrendek – hiszen a cipő is öltöztet.

Kedvenc őszi cipőtrendek

A nők imádják a cipőket. Mutatjuk, hogy ősszel, milyen cipők lapulnak egy nő szekrényében.

Női sneakerek – ezek a színek minden nyári szetthez passzolnak

Női sneakerek – ezek a színek minden nyári szetthez passzolnak

A női sneakerek az utóbbi évek egyik legnépszerűbb cipőtípusává váltak, különösen a nyári időszakban.

Tavaszi és nyári cipő és - Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz? – ruhatrend.

Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz?

Nyáron sokkal változatosabban fel tudunk öltözni és többfajta lábbeli is áll a rendelkezésünkre. A cikkben néhány divattippet adunk, hogy milyen ruhához, milyen cipő is illik igazán.