4 cipő, amelyet maxi ruhával is viselhetsz

A nők jelentős hányada szégyenlős és még akkor sem mer mini szoknyába bújni, ha egyébként nincs semmi szégyellnivalója. A nők ezért is imádják annyira a maxi szoknyákat. Nem mellesleg, ezek a szoknyák többféle anyagból készülnek, így minden évszakban találunk kedvünkre valót. A hosszú, vagy más néven a maxi szoknyák nyáron is jó szolgálatot tesznek, hiszen akkor sem lesz melegünk benne, ha egész nap a városban sétálunk, a strandon pedig egyenesen jól jön egy ilyen szoknya, hiszen egy pillanat alatt magunkra lehet ölteni, elfedve így a fürdőruhás testünket a kíváncsi tekintetek elől.
A maxi szoknyához sem passzol - 4 cipő, amelyet maxi ruhával is viselhetsz – mindenféle cipő.

A cikkben olyan cipőket mutatunk be, amelyek remekül passzolnak a maxi szoknyához is, így még azoknak sem kell ódzkodnia a maxi ruhától, akik egyébként szeretik a sportos, laza öltözéket.

Maxi szoknya magas talpú szandállal

Sokan azt képzelik, ha már a szoknya hosszú, azaz maxi, akkor ezt nem lehet magas sarkú cipővel, vagy szandállal hordani. Pedig ez egyáltalán nincs így. Arra kell csak ügyelni, hogyha egy klasszikus magas sarkú cipőt választunk, akkor a szoknya is legyen elegáns, míg egy vastagabb talpú szandálhoz egy lazább esésű, vékonyabb anyagú maxi szoknya illik leginkább.

Balerina, lapos talpú cipő és a hosszú szoknya

Mint ahogyan a magas sarkú cipő és szandál is remek összhangot alkot a maxi szoknyával, úgy a balerina, vagy más lapos talpú cipő is jó választás és döntés lehet. Az, hogy mikor döntünk a lapos talpú cipő mellett, többnyire attól is függ, azon is múlik, hogy éppen milyen dolgunk van, vagy mennyi időre tervezzük hordani a cipőt. Ha egész nap sok dolgunk lesz és sokat fogunk állni, vagy gyalogolni, akkor döntsünk a kényelmesebb, laposabb talpú cipő mellett. A balerina cipő és a maxi szoknya kombinációval kapcsolatban csak egyetlen szabály létezik, mindig ügyelni kell a színek és az anyagok összhangjára.

Bohó stílus

Sok nő szereti a laza, bohém öltözéket. Nincs ezzel semmi baj, hiszen ma már maxi szoknyából is annyi a választék, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket. Miért ne hordhatnál kényelmes, sportcipőt és farmerdzsekit, vagy sportos felsőt a maxi szoknyához? Nincs olyan öltözködési szabály, amely megtiltaná, és így legalább kitűnsz a tömegből az egyedi öltözködési stílusoddal.

Tornacipő és menyasszonyi ruha? Igen!

Ma már ebben sincs semmi különös, hiszen egyre többen döntenek a színes, a fekete, vagy a fehér tornacipő mellett a nagy napon. Rendkívül sokféle tornacipő van ma már a piacon. Ha valaki szeretne stílusos maradni a nagy napon, akkor nem a klasszikus tornacipő mellett dönt, hanem egy extravagánsabb, mondjuk egy ezüstösen csillogó tornacipő mellett, ami nem csak szépséges, de rendkívül kényelmes is.

Kapcsolódó cikkek

A maxi szoknyához sem passzol - 4 cipő, amelyet maxi ruhával is viselhetsz – mindenféle cipő.

4 cipő, amelyet maxi ruhával is viselhetsz

A maxi ruha nagyon népszerű a nők körében. Azonban nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk az ilyen maxi szoknyákhoz. Mutatjuk is, hogy milyen cipő passzol egy ilyen ruhához.

Tavaszi és nyári cipő és - Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz? – ruhatrend.

Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz?

Nyáron sokkal változatosabban fel tudunk öltözni és többfajta lábbeli is áll a rendelkezésünkre. A cikkben néhány divattippet adunk, hogy milyen ruhához, milyen cipő is illik igazán.

Női sneakerek – ezek a színek minden nyári szetthez passzolnak

Női sneakerek – ezek a színek minden nyári szetthez passzolnak

A női sneakerek az utóbbi évek egyik legnépszerűbb cipőtípusává váltak, különösen a nyári időszakban.