5 divatos kiegészítő, amelyet a nők imádnak viselni

A nők sok erőfeszítést tesznek a jó megjelenés érdekében. Míg egyes nőknek nehéz feladat és sok energia a megfelelő stílus kialakítása, addig másoknak szinte zsigerből jön a stílusos, divatos ruhatár kialakítása és a megfelelő öltözet kiválasztása és viselése
A nők szeretik - 5 divatos kiegészítő, amelyet a nők imádnak viselni – a divatos kiegészítőket.

Sok nőnek nagyon stílusos a megjelenése. Ezt nem csak a gondosan kiválasztott ruháknak köszönhetik, hanem a kiegészítők helyes megválasztásának és azok tökéletes kombinációjának is. Hiszen még egy egyszerű farmernadrágot is fel lehet dobni egy merész övvel. Sok nő ismeri és tudja is azokat az apró trükköket, hogy hogyan, és milyen kiegészítőkkel lehet még varázslatosabbá tenni a megjelenést, és hogy nézhetnek ki még jobban, még csinosabban, még nőiesebben. A cikkben 5 olyan divatos kiegészítőt mutatunk be, amelyeket a nők imádnak viselni.

A cipő, mint kiegészítő

Az egyik legfelkapottabb kiegészítő a nők körében, a cipő. Egy-egy pár cipővel nem csak a stílusunkat formálhatjuk át, hanem az öltözetünket lezserré vagy éppen alkalmivá is varázsolhatja a cipő. Ma már a farmert magas sarkúval és tornacipővel is hordhatjuk, így válik a farmer egy elegáns, vagy egy sportos darabbá.

Az ékszer, mint kiegészítő

A nők imádják a stílusos és dizájnos ékszereket, legyen szó fülbevalóról, karkötőről, óráról vagy éppen gyűrűről. Az ékszerek is öltöztetnek. Egy szolidabb eseményre csak kevés ékszert viseljünk és ügyeljünk arra, hogy az ékszerek harmonizáljanak az öltözetünkkel. Egy – egy buliban merészebb darabokat is hordhatunk. Próbáljunk olyan ékszer szetteket összeválogatni, amelyek hűen tükrözik a személyiségünket.

Az arany vagy más drágább ékszerek nem csak a külső megjelenést emelik magasabb szintre, de ebből gyakran lehet következtetni az illető társadalomban eltöltött szerepére is. Gondoljunk csak a híres színészek gyémánt ékszereire.

A táska, mint kiegészítő

A legtöbb nő elmaradhatatlan kelléke, kiegészítője a táska, hiszen napi szinten használatban vannak ezek a kiegészítők. Az sem mindegy, milyen alkalomra, milyen kézitáska van nálunk, hiszen a színházba sem vihetünk be akármilyen táskát és lássuk be, a nők adnak is az ilyesmire, azaz senki sem fog egy hátizsákkal beállítani egy előadásra. A legtöbb nő még arra is ügyel, hogy a táska mind anyagában, mind színvilágában passzoljon az öltözékhez, sőt ma már lenvászonból készült nyári táskák, illetve szőrméből készült téli táskák is vannak a piacon. A nők tudni fogják, hogy mikor, melyiket, milyen alkalomra és melyik évszakban hordják, hiszen a legtöbb nő imádja ezeket a kiegészítőket és sokan gyűjtik is a táskákat.

A karóra, mint kiegészítő

Az óragyártók is készítenek mindenféle stílusban órákat, így teljesen más óra díszítheti a csuklónkat, ha sportolunk, ha a munkahelyen vagyunk, vagy ha egy koncertre megyünk. A nők imádják az órát annak ellenére, hogy ma már mindenkinek van telefonja. A telefont macerás mindig elővenni a táskából, nem mellesleg a karóra öltöztet, hiszen annyira csodás darabokat lehet kapni és akár minden egyes nap váltogathatjuk az óraszíjat, gondosan ügyelve arra, hogy mindig olyan óraszíj legyen a csuklónkon, ami harmonizál a rajtunk lévő ruha színével.

A sál, mint kiegészítő

A sál is egy kiegészítő és akár minden évszakban találhatunk kedvünkre valót, hiszen a meleg gyapjúsálaktól kezdve a vékonyabb selyemsálakig mindenféle van már az üzletekben. Egyes nők gyűjtik is a sálakat és milyen jól teszik, hiszen ez az egyik olyan kiegészítő, amellyel a legjobban lehet variálni a ruhatárunkat.

Kapcsolódó cikkek

Az estélyi ruha - Az esti ruhaviselet alapjai csakis nőknek – szabályai.

Az esti ruhaviselet alapjai csakis nőknek

Egy estélyen, ez üzleti vacsorán, egy koktélpartin nem jelenhetünk meg akárhogy. A cikkben néhány ötletet adunk, hogyan öltözzünk fel egy-egy nívósabb eseményen.

A táska és a rajtunk lévő ruhák összhangja - Mit vegyél figyelembe, amikor táskát vásárolsz? – nagyon lényeges.

Mit vegyél figyelembe, amikor táskát vásárolsz?

A nők egyik leggyakoribb kiegészítője, a táska. Sok nő megőrül ezért a kiegészítőért és tudják is, hogy milyen ruhához, milyen táska illik. Mi is adunk néhány tippet ezzel kapcsolatban.